Mažeikiai

Šeima ,kuriai tikrai reikia pagalbos,gyvenanti Mažeikiuose,situacija tikrai labai graudi ir iš dalies sunkiai suvokiama.
5asm šeima- mama,tėtis, 3vaikuciai(5,6,7m). Gyvena labai vargingai,troboje be patogumų-vandenį nešasi iš šulinio,kad vaikiukus išmaudyti bliūdą didelį skolinasi iš kaimynu…baldai vos keli ir tai jau labai gerai atitarnave…langai celafanu apkalti…Šeima nėra nei rizikos grupėje,alkoholiu nepiknaudžiauja..Laukia socialinio būsto(darželio darbuotojos padėjo susitvarkyti dokumentus).
Vaikus ne visada veda i darželį, nes neturi už ką susimokėti,bet kai atveda vaikai visada tvarkingi,švarūs.Vaikai gabūs,vienas jų šiais metais pradėjo lankyti mokyklą(mergaitė).Bet neturi ant ko pamokas daryti-daro pamokas klupodama priešais lovą ant jos pasidėjus knygas…
Tėtis pradėjo darbo biržos siūlomus kursus lankyti nesenai,prieš tai dirbdavo pavienius darbus, kuriuos gaudavo stovėdamas prie darbo birzos,mama bando pinigelį sukrapstyti berinkdama metalą.Sunku įsilieti i socialinį gyvenimą jiems…
Tokiai sšimai tikrai yra noras padeti .
Tad jei atsirastu norinciu ir galinciu,prašau Jūsu pagalbos prisidedant prie sios šeimos gerovės.Be smerkimo,be teisimo,o tiesiog ištiesiant pagalbos ranka!
Labiausia reikalingas RAŠOMASIS STALAS,kad mažoji mokinukė,o kitais metais ir jau kitas mokinukas turėtų ant ko pasidėjas daryti pamokėles.Taip pat ir SPINTA nes neturi kur susidėti rūbų,daiktų ir panašiai,viskas vienoje “krūvoje” ant grindų.RŪBAI,AVALYNĖ ( socialine darbuotoja informuos veliau tikslias tiek vaiku tiek tėvų išmieras ir dydžius),INDAI,HIGIENOS priemonės,MOKYKLINĖS priemonės,PATALYNĖS.MAISTO PRODUKTAI(geriausia būtų negendantys,nes kaip supratau ir šaldytuvo neturi). Na VISKAS kas tik įmonoma ir naudojama normalioje kasdienybėje.
TAD LABAI PRAŠAU KAS GALIT IR KUOM TIK GALIT PRISIDEKIT!